0570-71 17 70

info@kv-huset.se

Gör som Biltjänst – beställ din stämpel hos oss

Vi har fått nöjet att tillverka en stämpel åt Biltjänst med deras logotyp på. Med våra nya samarbetspartner kan vi erbjuda er trycksaker för alla ändamål.

Vi kan bland annat erbjuda följande:

Band och tillbehör
Vi arbetar med de flesta typer av logoband. Ett nyckelband med ett prydligt tryck eller invävt meddelande hela vägen runt är både snyggt, praktiskt och användbart. Snabbkoppling för att lätt kunna ta loss vid behov. Vi tillverkar gärna pappers-, plast- eller metallkort att hänga i. Dessutom har vi festivalband med tryck. Dessa används allt som oftast på just festivaler men man kan också använda banden på andra events, såsom kick-off eller dylikt. Hårband, ordensband, skistrap, silikonband mm. Vårt utbud av band är väldigt brett.

Beachflaggor
Beachflaggor är en smidig reklambärare året om som gör att du syns med ditt budskap direkt. Det är ett utmärkt alternativ till kortare kampanjer och events på mässor, i butiker eller torgmöten. De är extremt lätta att transportera och mycket lätta att montera upp och ner. Våra beachflaggor trycks digitalt på 130 grams stickad polyester.

Bilprodukter
Din logo på olika typer av bilprodukter är en mycket prisvärd reklambärare, uppskattad och svår att missa. Ett bra exempel är bilhandlaren som skickar med produkter med egen logga till sina kunder som köper ny bil. Vill man nå sina intressenter med en enkel reklamprodukt som garanterat kommer till nytta – då är produkter till bilen ett mycket bra alternativ.

Bordsflaggor / bordsstandar
Vart du än placerar dessa bordsflaggor och bordsstandar inomhus så fyller de sin funktion. De skapar sammanhållning och kommunicerar ut sitt budskap precis som flaggor gör utomhus. Visa företagets eller idrottsklubbens profil och hälsa välkommen i receptionen, butiken eller till konferensen. Vi har en mängd olika lösningar och utföranden i vårt sortiment. Bara att välja vad som passar er bäst och hur ni vill synas.

Butik, bank, hotell & restaurang
Oavsett om ert behov består av affischer, vepor, fasadflaggor eller broschyrställ har vi erfarenheten som gör att vi snabbt och säkert kan tillgodose era önskemål. Vi jobbar lika mycket med inomhus- som utomhusmiljöer. Vi arbetar med innovativa lösningar för våra kunder. Våra goda kvalitet och höga standard garanterar att våra kunder sticker ut och syns i mängden.

Inom kort öppnar vi upp vår nya avdelning på hemsidan. Där kommer att kunna läsa om allt.

← Tillbaka