0570-71 17 70

info@kv-huset.se

Hej Capella!

Capella är en ny typ av arbetsstol. Skapad för att få din kropp i rörelse. Att sitta rätt handlar nämligen om att röra på sig. Kärnan i Capella är den nyutvecklade innovativa FreeMotion-mekanismen. Den ger välbalanserade mikrorörelser i sitsen och ett aktivt sittande. Allt för att du ska må bra.

Med sina unika egenskaper sammanfattar Capella allt det som vi på Kinnarps vet är viktigast för en arbetsstol. Du sitter bekvämt och ergonomiskt korrekt. Och har många inställningsmöjligheter för att du ska hitta din optimala sittställning. Med de intuitiva reglagen gör du även enkelt stolen till din egen.

FreeMotion får dig i rörelse!
Att sitta rätt och må bra handlar om att röra på sig. Capellas innovativa FreeMotion mekanism skapar förutsättningar för ett aktivt sittande genom välbalanserade mikrorörelser i sitsen. För att du ska orka mer. Och må bättre. Capella är även en stol med hög komfort. Som ger korrekt stöd för hela din kropp.

Stolsryggen är noga utformad för att följa konturen av din ryggrad. Och sitsen är skapad för att passa så många olika typer av människor som möjligt. Den har även en sittdjupsjustering för att passa olika kroppsformer. För extra komfort kan även ryggvinkeljustering och svankstöd väljas till. De nya multifunktionella armstöden är enkla att ställa in som du vill ha dem. De går även att få väldigt nära kroppen på ett enklare och mer intuitivt sätt. Capella är en aktiv stol. En stol som anpassas efter dig istället för tvärtom.

Designad med omtanke
Den svenske designern Johan Larsvall och hans team på Idesign har formgivit många framgångsrika arbetsstolar för Kinnarps. Deras mål med Capella har varit att skapa en elegant och ergonomisk arbetsstol baserad på en strikt och renodlad form. Med omtanke och komfort i alla delar. En slimmad rygg, väldesignade sömmar, svävande armstöd, ett elegant kryss och en inbjudande sits. Alla är lika viktiga delar för den tilltalande helheten. Det som gör Capella lika bekväm att sitta i som behaglig att se på. En stol som håller bra över tiden.

”Med Capella har vi arbetat med att få till en enkelhet och renhet i både helheten och i detaljerna. En uppstädad estetik som möter en korrekt ergonomi. Där den strikta formen blir en del av det enkla. Av det som ger stolen dess unika karaktär.”

– Johan Larsvall, Idesign

Välkommen in på en provsittning!

← Tillbaka