Vi har möbler som stödjer alla olika sätt att arbeta

Vi har möbler och tillbehör som stödjer alla olika sätt att arbeta, enskilda arbetsplatser eller öppna kontorslandskap. Genom all kunskap och erfarenhet som vi har samlat på oss under åren kan vi erbjuda optimala lösningar för just Era speciella behov.

Vi har ett mångsidigt och flexibelt sortiment med produkter som innehåller allt från arbetsstolar, skrivbord, gardiner, arbetsbelysning, ergonomiprodukter, matsal och lounge. För att nämna några. Produkterna passar lika bra på kontoret som i matsalen. För klassrummen erbjuder vi b.la. produkter från Tranås Skolmöbler och till Landsting samt för er som verkar inom vård & omsorg har vi produkter från Nordic Care.

Provsitta arbetsstol? Naturligtvis.

Vill du provsitta någon av våra arbetsstolar? Eller varför inte stå?

Vi hjälper Er gärna med en totallösning.
Hos oss ingår alltid en ritning gratis innan Ni lägger Er order, får vi, presenterar vi den gärna i 3D för att Ni ska få en så bra överblick på hur Er lösning kommer att se ut.

Välkommen att kontakta oss med din idé!

kinnarps möbler
Tranås Skolmöbler
Nordic Care

”- Vi säljer även Kinnarps kontorsmöbler och inredningar där vi alltid arbetar aktivt med att minska riskerna för arbetsskador. Här har vi en mycket stor kunskap då vi samarbetar bra med företagshälsovård. Framtiden bedömer vi som mycket intressant då det hela tiden sker en snabb utveckling i vår bransch.”

DAG HANSSON, GRUNDARE