0570-71 17 70

info@kv-huset.se

  • Datorer du kan lita på. Dag ut och dag in.

  • HP Prodesk. Finns en variant för alla.

IT – Copy/Print

Med ett brett utbud av produkter och tjänster kan vi hjälpa till med företagets alla delar av IT-miljön. Vi har givetvis även de rätta produkterna för hemmet.

 

Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag som är små- till medelstora. Det är min förhoppning att er kontakt med oss när det gäller IT eller dokumenthantering skall vara så stimulerande, att du lätt och gärna finner vägen tillbaka. Bra produkter och support går hand i hand, som gör att din arbetsdag eller hemmakväll flyter på som den ska.

 

Du vet väl om att du som privatperson även kan söka avdrag för våra IT-tjänster?

Arbete med installation, reparation och underhåll av:

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning
  • enklare rådgivning, och handledning som ges i samband med ovanstående arbete.

 

Vår ambition är att du som kund alltid ska ha den känslan med dig, efter antingen ett besök hos oss, ett besök hos dig eller ett trevligt telefonsamtal. I menyn till vänster hittar du lite av vårt utbud, något du saknar?