0570-71 17 70

info@kv-huset.se

  • 1 box - 3 datorer. Kan det bli bättre? AntiVirus och brandvägg i samma produkt.

  • Behov av att jobba hemifrån? Vi har VPN-produkterna för att du ska ha en säker anslutning till ditt kontor. Antingen via ADSL, fiber eller 3G/4G.

Säkerhet

Vad skulle hända om ni förlorade kritisk data?

Bilderna från när barnen var små?

Datorn blir stulen?

 

Vi har lösningen på detta, oavsett om det är på en server, en bärbar eller stationär dator. Med vår backup skyddar ni er data mot risker som t.ex. brand, stöld, virus eller en systemkrasch. All data som säkerhetskopieras krypteras, så det är bara ni själva som kan komma åt er data.

 

När backupen tas, görs det på all er data, även öppna filer så att ni kan fortsätta arbeta som vanligt medan backupen körs. Ni väljer själv när och hur ofta ni skall ta en backup. Möjlighet finns att ta backup flera gånger dagligen, veckovis eller månadsvis. Rapporter över er backup läser ni direkt i mjukvaran eller välj att få dessa rapporter skickade till er via e-post.

 

All säkerhetskopierad data sparas offsite i ett datacenter, skulle ni behöva göra en återläsning av data kan ni göra detta enkelt via klientmjukvaran.

 

Backup – Workstation För dig som behöver backup av en stationär eller bärbar dator. B.la. kan ni ta automatisk backup av dokument, Outlook och favoriter.

 

Backup – Server För er som behöver backup av er server som är placerad hos er själva eller hos en annan leverantör. Ni kan exempelvis ta backup av MS Exchange, MS SQL och MySQL.

 

Antivirus– Vi har ett brett utbud av olika tjänster inom antivirus, vare sig du är privatperson eller företag som vill ha en helt automatiserad tjänst. Kom in till oss och diskutera ditt behov, givetvis kommer vi mer än gärna ut till er och går igenom den bästa lösningen för er.