0570-71 17 70

info@kv-huset.se

Nektab byter Sharp mot Olivetti!

När Nektab fick problem med sin printlösning från Sharp och de inte fick sitt problem löst, vände de sig till oss för att fråga vad vi kunde göra för att lösa problemet. Då vi förstod att det var viktigt för kunden att få testa vår lösning, så de kunde känna sig trygga med vad vi kunde leverera, ansåg vi att den bästa lösningen var helt enkelt att de fick testa en maskin kostnadsfritt, dock i grundutförande.

Vi levererade en Olivetti d-Color MF222 som fick agera ”försökskanin” åt Nektab. När de kände sig trygga med att hårdvaran levererade det den skulle, dessutom gav den finare utskrifter än Sharpmaskinerna, så fick vi lämna en offert på en ny lösning.

Idag har vi fått leverera två st Olivetti d-Color MF282plus, samtidigt som vi bytte in deras Sharp MX-2610N för att de ska få så lite att tänka på som möjligt och kan istället koncentrera sig fullt ut på deras egen verksamhet. Med vårat serviceavtal behöver de heller inte oroa sig för krånglande maskiner, vi tar på oss ansvaret att deras maskinpark får slitagedelar utbytt i tid, vi tar även på oss ett ansvar att leverera lånemaskiner om olyckan skulle vara framme.

Vi hoppas Nektab blir nöjda med sin nya problemfria tillvaro i skrivarmiljön.

Tack Nektab för att vi fick förtroendet av er att leverera er nya lösning.

Nedan hittar ni lite videoklipp på d-Color MF752 som Wayne på huvudkontoret i England har gjort.

← Tillbaka