0570-71 17 70

info@kv-huset.se

Nytt städsortiment

Vi har nu börjat saluföra sortimentet från Soluclean, ett komplett städsortiment för den dagliga städningen, men även för golv, tvätt och specialister.

7 enkla anledningar till varför ni, både privatpersoner och företag, bör välja Soluclean:

 1. Användarvänligt – Påsen är säker, snabb och enkel att använda. Ingen risk för spill, överdosering eller underdosering.
 2. Tidsbesparande – Tillsätt helt enkelt en påsförpackning till varmt eller kallt vatten för en rengöringslösning som är färdig för användning.
 3. Effekt – Maximal rengörande effekt garanteras.
 4. Miljövänligt – Minskat förpackningsavfall, alla produkter är 100% biologiskt nedbrytbara och fosfatfria. 1 liten hink med pulverpåsförpackningar kan ge upp till 1.500 liter rengöringslösning. 1 liten låda med 10 vätskepåsförpackningar ger upp till 7,5 liter rengöringslösning.
 5. Kostnadseffektivt – Minskade transport- och förvaringskostnader jämfört med vätskekoncentrat och ”färdigprodukter”.
 6. Platsbesparande – Mindre förvaringsutrymme krävs. 1 liten hink med pulverpåsförpackningar = 6 x 5 litersdunkar med vätskekoncentrat. 1 liten låda med vätskepåsförpackningar = 10 x 750 ml sprayflaskor med färdig produkt.
 7. Effektivt mot patogener – Det ”klorinfria” desinficerande rengöringsmedlet och ytsteriliserande medlet ”Cleanershave” har genomgått oberoende tester och har visat sig vara effektivt mot många typer av patogener, däribland: C. Difficile-sporer, MRSA, E.Coli, NDM-1, Pseudomonas Aeruginosa, Salmonella, Listeria, TB och Adenovirus.

Soluclean FS är ett system med förhandsdoserade fullständigt vattenlösliga pulverpåsförpackningar för användning i skurhinkar och skutr-/torkmaskiner. Varje påsförpackning innehåller en särskilt framtagen koncentrerad rengöringslösning och är tillgänglig i följande produktversioner:

 • Avfettande lösningsmedel – doft av sassafras
 • Desinficerande rengöringsmedel – doft av citron
 • Starkt ytrengöringsmedel – doft av blommor
 • Starkt ytrengöringsmedel – doft av tall
 • Neutralt (polerat) golvrengöringsmedel – doft av lavendel

Soluclean WS är ett förhandsdoserat patentskyddat fullständigt vattenlösligt system med vätskepåsförpackningar som har tagits fram särskilt för användning i sprayflaskor. Varje vätskepåsförpackning kan levereras med en tillhörande färgkodad flaska och är tillgängliga i följande produktversioner:

 • Allrengöringsmedel – doft av mango
 • Avfettande rengöringsmedel (t.ex. för köket) – doft av apelsin
 • Glas-, uPVC- & stålrengöring – doftfritt
 • Ytsteriliserande rengöringsmedel – doftfritt
 • Ytsteriliserande rengöringsmedel – doft av mint
 • Våtrumsrengöringsmedel – doft av blommor

Kontakta din säljare för mer information, demonstration och prisuppgifter.

← Tillbaka