0570-71 17 70

info@kv-huset.se

Weblink Unified 2.0

weblink-unified-2

Den nya generationens molnväxel – Smart, stabil och användarvänlig!

Weblink Unified 2.0 har alla tekniska funktioner som behövs, men det är användarvänligheten som har styrt vårt utvecklingsarbete. Med profiler bestämmer varje användare hur och var man skall svara (ex via mobil, fast telefon eller dator sk. softphone) och vad som skall hända om man inte kan ta samtalet. Weblink Unified 2.0 växer med ditt företag genom att du enkelt lägger till, tar bort och redigerar användare.

Välkommen till en ny generation molnväxel med användaren i fokus.

communicator-sceen-part-1

Ring gratis inom växeln!
Med Weblink Unified 2.0 spelar det ingen roll om ni har kontor runt om i Sverige eller i andra delar av världen, alla anknytningar ansluter till samma växel och ni ringer helt kostnadsfritt mellan kontoren.

communicator-sceen-part-2

Full kontroll på köer och kollegor.
Ha koll på om dina kollegor är upptagna eller lediga så slipper du vänta i onödan. Har du Weblink Communicator på din dator kan du se om samtal väntar och enkelt logga i och ur kön eller plocka ett samtal som väntar. Det ger nöjda kunder.

communicator-sceen-part-3

Profiler bestämmer hur och var du vill svara.
En av de mest värdefulla funktionerna är att du inte behöver hålla koll på dina kollegors olika direkt- och mobilnummer. Det räcker att du kan namnen. Dina kollegor ställer in hur de vill svara med sina profiler.

communicator-sceen-part-4

Koppla aktivt samtal mellan dina enheter.
Om du svarar i mobilen kan du flytta över samtalet till din fasta telefon när du kommer till ditt kontor och fortsätta där. Med Weblink Unified 2.0 får du full frihet och använder den telefon som passar bäst. Alltid!

 

För gratis genomgång med Ert företag och vad vi kan erbjuda er –
Kontakta oss redan idag!

← Tillbaka