Med ett brett utbud av produkter och tjänster kan vi hjälpa till med företagets alla delar av IT-miljön.

Med ett brett utbud av produkter och tjänster kan vi hjälpa till med företagets alla delar av IT-miljön. Vi har givetvis även de rätta produkterna för hemmet.

Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag som är små- till medelstora. Det är min förhoppning att er kontakt med oss när det gäller IT eller dokumenthantering skall vara så stimulerande, att du lätt och gärna finner vägen tillbaka. Bra produkter och support går hand i hand, som gör att din arbetsdag eller hemmakväll flyter på som den ska.

Privatperson? Inga problem.

Du vet väl om att du som privatperson även kan söka avdrag för våra IT-tjänster?
Arbete med installation, reparation och underhåll av:

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning
  • enklare rådgivning, och handledning som ges i samband med ovanstående arbete.

Kopiator & skrivare

Skrivare till hem/företag eller varför inte en kopiator?

Vi har lösningen för alla behov – vare sig det är att skriva ut egna julkort eller scanna in familjealbumet så det blir digitalt, till att sänka kostnaderna för ditt företag i form av en multifunktionsmaskin.

Kopiator & skrivare

Nätverk

Har du någonsin undrat varför alla pratar så mycket om nätverk i samband med sina datorer?

Enkelt uttryck är ett nätverk något som ansluter två eller flera datorer och gör det möjligt för dem att ”prata” med varandra. Antingen genom en kabel- eller trådlösanslutning.

Nätverk

PC & Server

Vi erbjuder PC från de ledande tillverkarna.

Bärbara PC från Lenovo, HP, Dell, Apple etc. samt stationära PC från Lenovo, HP, Dell samt Apple. Givetvis erbjuder vi er även andra tillverkare om så önskas.

PC & Server

Program

Vi har ett komplett utbud av program för Ert behov.

Vi har ett komplett utbud av program för Ert behov. Detta gör att du som kund alltid kan komma till oss med dina funderingar, om vad som passar just ditt behov bäst.

Program

Säkerhet

Vad skulle hända om ni förlorade kritisk data, bilderna från när barnen var små eller att datorn blir stulen?

Vi har lösningen på detta, oavsett om det är på en server, en bärbar eller stationär dator. Med vår backup skyddar ni er data mot risker som t.ex. brand, stöld, virus eller en systemkrasch.

Säkerhet

Support

Det vi säljer servar vi.

Vare sig du har en dator, router eller en multifunktionsenhet. Hjälpen är inte mer än ett telefonsamtal bort. Vi utför service antingen i vår verkstad eller på plats hos er, beroende på vad som är lämpligast.

Support

iMac.
Prestanda och design.
I framkant.

Vår ambition är att du som kund alltid ska ha den känslan med dig, efter antingen ett besök hos oss, ett besök hos dig eller ett trevligt telefonsamtal. Något du saknar?

KV-Huset, Arvika