kontorsvaruhuset i arvika

Vår affärsidé är att vara en komplett butik med inriktning på kontor och dess verksamhet med allt från gem till kontorsinredningar, givetvis glömmer vi inte bort driften av ert kontor med en avdelning som håller i IT samt dokumenthantering. I vår egna serviceverkstad servar vi allt från skrivmaskiner, stolar, bord, kopiatorer och kompletta IT-installationer, surfplattor, mobil mm.

Redan 1972 startades företaget av Dag Hansson, som tidigare varit verksam på Facit och han var även med under tiden då Facit hade en storsäljare, den s.k. ”pinnsnurran”.

Västra Värmland som verksamhetsområde

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Värmland, Dalsland . Vi har en bra kontakt med företagen i verksamhetsområdet.

”- Jag måste berömma de cirka 1000 företag och privatpersoner som troget handlar av oss. Jag tror de uppskattar det vi gör, det vill säga att kunna handla under ett och samma tak. Vi byter också in gamla möbler när vi säljer nya, vilket är vår skyldighet enligt ISO-krav, berättar Dag.”

Vi kan även erbjuda en lösning för alla företag oavsett storlek på plånbok och ekonomisk förutsättning. Konkurrensen i branschen är stenhård, därför ser vi till att verkligen vara serviceinriktade och löser våra kunders problem på ett snabbt och korrekt sätt. Vår turbil förser våra kunder dagligen med varor de behöver.