Laga din trasiga iPhoneskärm på vårt kontor i Arvika

Har du tappat din mobiltelefon eller skadat den på annat vis? Lugn, vi hjälper dig!

Kom in på vårt kontor i Arvika, så hjälper vi dig att byta ut din trasiga skärm för din iPhone.

Har du glömt att skydda din iPhone med skärmskydd är det tyvärr lätt hänt att du tappar den och glaset spricker. Att köpa en ny mobiltelefon är allt som oftast en dyr investering. Därför kan du istället lämna in den till oss, så byter vi glaset på din iPhone till en fast kostnad.

När reparationen av din iphone är klar, så kan du givetvis köpa skärmskydd, skal och andra skydd av oss!

Kontakta oss idag!

Reparation mobiltelefon & Surfplatta

Har din platta eller telefon slutat fungera på annat vis?

Vi lagar din mobiltelefon eller surfplatta och du kan känna dig trygg hos oss med vetskapen om att våra tekniker har flera års erfarenhet i branschen.

Vi hjälper dig med de flesta modeller och märken.

Behöver du nytt batteri till din iPhone?

Som till de flesta elektronikprodukter med batteri, så har även apple iPad & iPhone en viss livslängd på batteriet. Därför erbjuder vi hjälp med byte av batteri på din iPhone. Självklart så kan vi även hjälpa till med batteribyte för andra modeller och märken som exempelvis Samsung och Huawei.

Byte av högtalare och mikrofon

Börjar ljudet bli dåligt i din smartphone eller klagar de du samtalar med på att det låter som att du är i en plåtburk? Lösningen på detta kan vara så enkel som att byta högtalare eller mikrofon. Behöver du hjälp med din trasiga iPhone eller funderar på något, så tveka inte att komma in till oss så hjälper vi dig!