Det vi säljer. Det servar vi.

Vare sig du har en dator, router eller en multifunktionsenhet. Hjälpen är inte mer än ett telefonsamtal bort. Vi utför service antingen i vår verkstad eller på plats hos er, beroende på vad som är lämpligast.

Fjärrhjälp

Vi har även en uppskattad fjärrsupport, denna kan nyttjas då du t.ex. har problem med Word eller behöver lägga upp ett e-postkonto. Det enda som krävs då är ett telefonsamtal till en tekniker hos oss. På så vis kan du sitta lugnt kvar hemma eller på kontoret och få direkthjälp, du ser även hur vi gör, om det är något du vill lära dig.

teamviewer

Installation

Du vet väl om att du som privatperson även kan söka avdrag för våra IT-tjänster?
Arbete med installation, reparation och underhåll av:

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning
  • enklare rådgivning, och handledning som ges i samband med ovanstående arbete.

0570 – 71 17 70

0570 – 71 17 70

”- Under 2011 började vi expandera vår IT-verksamhet så vi blir mer kompletta som leverantör. Vi kan nu erbjuda både nyförsäljning av alla delar till ett företag eller privatperson.”

DAG HANSSON, GRUNDARE